Автор: admin
Публикувано на: 01.08.2010 22:36:39

Рейтинг:

Harley-Davidson
От Harley-Davidson представиха моделна гама 2011, в която присъстват няколко нови мотоциклета. С останалите ще ви запознаем в отделна статия, а сега ще обърнем повече внимание на така наречения Sportster 883 SuperLow.

Новият модел от семейство Sportster е създаден специално за начинаещи мотоциклетисти и жени, като управлението му е значително улеснено. За целта той е получил променена геометрия на кормилото, възможно най-ниската височина на седалката, от 695мм., радиални гуми Michelin Scorcher и намалено с 5,5кг. тегло в сравнение със стандартния Sportster 883.

При проектирането на Sportster 883 SuperLow, инженерите на Harley-Davidson са използвали натрупания опит от тазгодишния XR1200X, който показва отлични резултати по отношение на маневреност. В новия модел е постигнато идеално равновесия между кормилната геометрия, вида на гумите и позицията на водача.

Двигателят на мотоциклета е класическият 883-кубиков V-Twin Evolution, с въздушно охлаждане и система за електронно впръскване на горивото (Electronic Sequential Port Fuel Injection), а максималният му въртящ момент достига 70Нм. при 3 750об/мин.

Harley-Davidson Sportster 883 SuperLow се предлага в цветовете Vivid Black и Cool Blue Pearl, както и в комбинациите Merlot Sunglo/Vivid Black и Birch White/Sedona Orange. Цената на модела в Германия започва от 8 295 евро при Vivid Black.
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg